понеделник, 10 юли 2017 г.

Прочистване на тялото с орехи



Това е рецепта, в която на пръв поглед няма нищо странно. Да, изисква се малко повече време, за да се направи, но пък резултатът си заслужава.
Обновете здравето с помощта на този продукт: уникална рецепта от младостта на нашите предци.
Рецепта с кълнове – едва ли е нещо ново за повечето любители на здравето от природата.
Ползите от покълналите семена и зърна знаят почти всички хора, които водят здравословен начин на живот.
Доста от тях са вече проверени и са доказали своите лечебни свойства. Например, даже и само ден да карате на покълнали семена и вода, ще увеличите силата на вашето здраве поне сто пъти. И това съвсем не е шега. Покълналите семена са източник на незаменими минерали и витамини, които няма откъде другаде да се набавят.
И ако за покълналите семена са чували повечето от вас, малко са онези, които са наясно с благоприятните ефекти на покълналите орехи.
В рамките на 14 дни вашият енергиен потенциал ще се увеличи многократно. С помощта на рецептата по-долу, бихте могли да изчистите организма от токсини, да забавите процеса на стареене. Тази рецепта е силно препоръчителна за възстановяване на имунната и нервната система. И това е само малка част от предимствата, които ще чувствате след редовна употреба на покълнали орехи.

Как да си направим покълнали орехи?

ПОДГОТОВКА:

Вземете 1 кг измити сурови орехи (заедно с черупките), поставете ги в буркан и ги залейте със студена вода. Водата е нужно да покрива орехите. Поставете на перваза на прозореца (на светло и топло място) в продължение на 14 дни. Не забравяйте да сменяте водата през ден (в друга рецепта: като сутрин и вечер сменяте водата им с нова). Разбърквайте внимателно ядките сутрин и вечер. След две седмици, те ще бъдат готови за използване. Дръжте ги в хладилника в същата вода, в която са покълнали.
За да постигнете терапевтичен ефект е достатъчно да използвате по три покълнали ядки два-три пъти на ден. Взимат се на гладно.
Покълналите орехи са полезни за почти всички, независимо от възрастта.
Внимателно е необходимо да се използват само от хора, които имат проблеми с панкреаса.

РС, Честотата на смяната на водата, зависи от годишното време, в което покъсвате орехите. В летните горещини, водата трябва да се сменя по-често, тъй като бързо вкисва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар