неделя, 10 септември 2017 г.

Прочистване с ленено семе и карамфил



За да се отървем от паразитите, ще ни помогнат народните средства. Традиционната медицина е натрупала голям опит в борбата с неканени гости. В този видеоклип ще намерите различни начини и рецепти за почистване на тялото.
Често ли избирате сладкиши или нещо сладко?
За съжаление, повечето хора (не само децата) имат зависимост от захарта.
Чудили ли сте се някога - защо?
Има две основни причини за тази зависимост.
Една от причините е паразити в тялото, друга причина е стресът.
Когато човек яде много бонбони, той създава условия за натрупване на слуз в тялото.
Тогава размножаването на гъби и бактерии започва в слузта. Според статистиката една трета от населението страда от паразити. Като правило, човек дори не знае за тяхното присъствие в тялото.
Паразитите, които живеят в тялото ни, отнемат нашата енергия. За да компенсира това, тялото трябва да хапне нещо сладко, защото именно глюкозата, която съдържат бонбоните, осигурява бързо добавяне на енергия в организма.
Обикновено, ако имате голямо количество паразити в тялото, ще имате по-дебел слой мазнини. Ако се отървете от паразитите, теглото ви ще се нормализира и апетита за бонбони ще изчезне.
И така, когато паразитите престанат да отнемат вашата енергия, няма да имате сънливост, умора, главоболие, неразположение, ще се нормализира метаболизма и много други. Вие ще видите сами!
За лечение от паразити и профилактика (дори ако смятате, че нямате паразити в организма), трябва да правите тази процедура два пъти годишно - веднъж на всеки шест месеца.
Най-ефективният метод за пречистване е смес от тези природни компоненти.

Почистване на тялото от паразити с лен и карамфил.
Лененото семе и карамфилтът са ефективни практически за всички видове паразити.
За да се приготви тази смес, е необходимо да се вземат 10 части ленено семе и 1 част сух карамфил (100 g ленено семе и 10 g карамфил).
Смелете ги в кафемелачка, докато се превърнат в прах.
Взимайте по 2 супени лъжици всеки ден в продължение на три дни.
Прахът може да се добави към готвена храна в едно хранене или да я изядете и след това да изпиете чаша топла вода (за предпочитане сутрин). След три дни прием на тази смес, направете почивка в продължение на 3 дни.

След това повторете тази процедура отново. Сместа трябва да се консумира в рамките на един месец.

Не се страхувайте от някои реакции на тялото, като сърбеж, обриви, херпес, обезцветяване на изпражненията, урината или нещо друго. Ако забележите (не всички от изброените), това е знак, че пречистването продължава.
Това е много ефективно средство. Тази смес остава по стените на стомашно-чревния тракт, което принуждава паразитите да напуснат тялото.

За да се подобрят резултатите и в крайна сметка паразитите напускат мястото си на пребиваване, се препоръчва да се пие ленен чай на празен стомах.
За да се почисти тялото, е добре да се ядат кисели краставички, тиквени семки, слънчогледово семе, орехи, магданоз, копър, пресни сокове от плодове и зеленчуци.


Лен и гвоздика от паразитов






Вижте две лесни рецепти за приготвяне на студен извлек и чай от ленено семе:

Студен извлек: 1-2 супени лъжици ленено семе се заливат с 200 мл студена вода и се оставят за 2-3 часа. След това се прецеждат и извлекът е годен за консумация;
Чай: 2 супени лъжици ленено семе се заливат с 600 мл вряща вода и се оставят да поврат 10-12 минути. Отварата може да се пие топла като чай – на глътки преди и след хранене, или малко след като се охлади, прецедена (чайове.com).

Няма коментари:

Публикуване на коментар