четвъртък, 15 юни 2017 г.

Синя слънчева вода ликвидира емоционалната болка

Синя слънчева вода ликвидира емоционалната болка


Тази вода отключва психически блокади и лекува емоционални рани. Тя ще ви помогне да се върнете в чисто състояние, в което няма никакви негативни мисли …
Пиенето на синя слънчева вода ще ви изпълни с положителност, мир и любов. Водата, която е стояла в синя стъклена бутилка и е била нагрявана постепенно от слънчевите лъчи има дори по-различен вкус, отколкото обикновената вода. И в този случай различен съвсем не означава лош.
Всеки може да пие от тази вода, дори и децата, а рецептата е следната:
всичко, от което се нуждаете, е синя стъклена бутилка, като нюансите не са важни. Най-важното нещо е да напълните бутилката с филтрирана, изворна или обикновена чешмяна вода, а капачката не трябва да бъде изработена от метал. Можете да използвате корк, стъкло или пластмасова капачка.
Съхранявайте бутилката на слънце в продължение 12 часа. Колкото по-дълго държите водата на слънце, толкова по-сладка ще бъде тя.
Как да консумирате синя слънчева вода?
Нашият организъм някак си приема естествено тази вода, и дори хора, които обикновено не пият твърде много вода, нямат проблем да изконсумират няколко литра от синята соларна вода.
Трябва да знаете, че няма ограничение за нейната консумация, също така можете да я използвате за готвене. Нейният сладък вкус ще ви накара да забравите обикновената вода.


Източник: 


Тук включвам още една статия (друг поглед върху същата информация):



Не е по моите правила да разказвам за инструментите. Но ми се иска да засегна този Хоопонопоно инструмент. За него се споменава в книгата, затова и го излагам.
Много хора питат как да „хоопонопонират” когато са на работа. Или по време на разговори.  Подобно на моя случай, когато главата ти е заета със с милионните сметки на корпорацията.  Когато говориш с началника…. сякаш не се получава, нали?
Не, не, някак си… Има такъв Хоопонопоно инструмент – Синя Слънчева Вода. Стоп! Стоп! Не е нужно да хуквате да я търсите по магазините. Можете да си я направите сами. Как? Много просто.
За целта ще ви  свърши работа какъв да е индигово син на цвят стъклен съд. Синя бутилка или аз например, използвам стъклена ваза. Имам две… Хахахаха . Винаги имам резерва!
Наливате в съда вода и го покривате с нещо  пластмасово. В никакъв случай не използвайте разни там тенекии (тях ги изпратете на заслужен отдих). Трябва да се покрие, за да не падат насекоми. Те мноооого обичат тази вода.
След това поставяме водата за 30-60 минути на слънце (може на балкона). И това е всичко! Водата е готова за употреба!
Може да я пиете просто така, да си варите чай, доливате в пералнята, във вана докато се къпете. Достатъчна е капка слънчева вода във всяка обикновена – и цялата вода става синя слънчева. Принципът е същият, както и при използването на светената вода.
Какво да правим когато няма слънце? Облачно е? Най-напред  трябва да опитате да поставите бутилката на улицата и да видите има ли сянка бутилката. Даже в облачен ден се промъква мъничко слънце.
Да направим нещо по-екстремално. А ако вали дъжд? Изход също има – поставяме бутилката под лампа, обикновена лампа. Не трябва да се използва флуоресцентна лампа.
Такава вода може да носите със себе си на работа. Пиеш и се изтриват дълбоки програми. Пиеш и се чистиш по отношение на парите или с който и да е човек. Накратко – всичко, за което искаш.
А какво да правим, ако физически е невъзможно да я носим със себе си?… мислено… достатъчно е мислено да си кажем, че пием Синя Слънчева Вода. Това е в  случай, когато не сте у дома. Но… препоръчително е да се прави физически.


Източник: Кекалике







3 коментара:

  1. От къде да си купим такива бутилки?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виждала съм в Джъмбо и, мисля, че ги има и в ИКЕА.

      Изтриване
    2. На ул.Зайчар 62 в София има от литър и от 500мл.[Име] Синя Бутилка
      [Мобилен] +359 88 821 4466,това е телефонът им.

      Изтриване