неделя, 24 октомври 2021 г.

Маркетинг и кисело зеле

 Маркетинг и кисело зеле
 

 
Каква ли може да бъде връзката между маркетинга и киселото зеле...
Ха, сега де...
Как представяме продукта си, без значение какъв е той...
Май има доста да учим.
Доказано е, че най-добре се учи под формата на игра, тоест като се забавляваме.
 
И затова ви предлагам една статия, намерена някъде из интернет пространството:
 
Ако трябваше да описваме киселото зеле в стила на френското вино:
"Тази изключителна зелка, расла в най-рохкавите лехи на югозападното Софийско поле, е съчетала богатия аромат на шопските култури с крехкостта на най-отбраните тракийски сортове. Ферментационният процес е изведен докрай, протекъл при условията на софийската зима, благоприятно смекчена от локалните влияния на късноесенната подуянска мъгла. Оттук и подчертаната, но ненатрапчива киселина, започваща с деликатни бодежи от върха на езика, преминаваща в тръпки през небцето и разливаща се към гърлото. Ароматът е изключителен, напомнящ букет от отлежал камамбер*, с неочакван свеж нюанс на бамя. Сокът, ръчно претакан на равни интервали, е бистър и искрящ. Предизвиква приятен сърбеж в устната кухина, който издава изненадваща ментова прохлада. Листата са бели, с благороден восъчен оттенък. Нетрошливи, но не и жилави, идеални за сърми. При дегустация листната периферия издава допълнителен фин аромат с предчувствие за пушен бекон. Секрет на производителя е използването на дъбови качета от осолена сланина. Придружено с един отлежал "Бержерак", това кисело зеле е идеалният компаньон за Вашите свински ребърца."
 
*Камамбер (на френски: Camembert) е вид меко френско сирене с лека плесен

Няма коментари:

Публикуване на коментар